Over Mij

Welkom op mijn haakblog!

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Leonie, 25 jaar en geboren en getogen in de provincie Groningen.

Mijn passie? Haken! Een paar jaar geleden ben ik met haken begonnen en sindsdien kom – wil – ik niet meer van het haakvirus af. Vaak als ik aan het haken ben, ben ik in mijn hoofd alweer bezig met het volgende project. Haken is leuk, verslavend, ontstressend en aan het eind kun je ook nog eens genieten van je zelfgemaakte projecten. Wat kun je nog meer willen!

Het idee voor een haakblog speelde al een tijdje. Als beginnende haker was ik vaak op zoek naar informatie een hulp bij mijn eerste projecten. Al snel bleek dat deze informatie moeilijk te vinden is. Vaak staat alles onoverzichtelijk door elkaar heen en is de informatie soms ook nog eens onjuist. Daar wil ik verandering in brengen met een weblog waarbij alle informatie onder één dak te vinden is. Een site om alles op terug te vinden, alles wat je nodig hebt op haakgebied op één locatie: Alshakenjeliefis.nl.

Het begin is gemaakt en er is al heel wat nuttige informatie te vinden. Het einde is nog lang niet in zicht, maar ik ben hard op weg om daar naar toe te werken. Op mijn weblog zul je dan ook steeds meer patronen, tips en tutorials vinden. Ook mijn eigen projecten komen natuurlijk voorbij. Meestal zijn dit haakprojecten, maar er zullen ook wel wat brei- en misschien zelfs naaiprojecten op mijn blog verschijnen. Ook mijn eigen bedachte en gemaakte freubels zal ik met je delen.

Maar genoeg over mij, nu over jou! Ik wil je bedanken voor het bezoeken van Alshakenjeliefis.nl. Elk bezoek en elke reactie wordt zeer gewaardeerd en zorgen ervoor dat ik met veel plezier en enthousiasme verder ga met het schrijven voor mijn blog! Ik wil je inspireren en motiveren om ook met de haaknaald aan de slag te gaan. Ik hoop je dan ook vaak terug te zien. Ik heb er zin in! Jij ook?

Veel liefs,