Katia Azteca vest

Een tijd geleden vertelde ik dat ik ging beginnen met een nieuw breiproject en dat ik een patroon had gekozen uit het boek the best of Azteca. Nu de winter bijna officieel begonnen is, heb ik toch maar een ander patroon gekozen. Wel uit hetzelfde boek en minimaal zo leuk!

6948_7_g

Inmiddels ben ik druk bezig geweest. De eerste mouw is af.

DSCI1594

Veel liefs,

1 reactie

Ellen op 7 november 2016 om 19:53

Hallo Leonie,

Ik zie dat je aan het breien ben met Katia Azteca wol (53% wol/47% acryl). Zelf vind ik deze wol ook erg mooi, maar vraag me af of het kriebelwol is. Kun je daar iets over zeggen?

Groetjes, Ellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>